Waarom vrouwen bellen vaker een loodgieter in Zandvoort en Heemstede?

Bel ons vandaag!
loodgieter Zandvoort

loodgieter Zandvoort

Uit onderzoek van loodgieter Zandvoort en Heemstede blijkt dat vrouwen relatief vaker en/of sneller een loodgieter inschakelen dan mannen. Dit heeft vaak vooral te maken met het feit dat veelal mannen het probleem zelf proberen op te lossen, met wisselend succes. Ruim 55% van de bellers blijkt vrouw te zijn en de overige 45% man. De problematiek waarvoor iemand belt verschilt ook per geslacht.

Mannen bellen een loodgieter in Zandvoort voornamelijk voor complexe storingen die ze zelf niet kunnen oplossen. Daarnaast komt het ook voor dat mannen het probleem zelf groter maken en ten einde raad zijn. Ze besluiten dan uiteindelijk een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een kraan waarbij een koppeling plots afbreekt. Zo lijkt het in het begin een klein klusje, maar als het misgaat blijft de leiding constant lekken, moet u de hoofdkraan dichtdraaien en bent u veel verder van huis. 

Onder 500 vrouwen is door loodgieter Zandvoort en Heemstede een onderzoek uitgevoerd. Daaruit blijkt dat vrouwen over het algemeen hun werk graag uitbesteden aan een vakman van onze loodgieter Zandvoort en Heemstede. Dit zijn over het algemeen dan klussen die door een handig persoon uitgevoerd kunnen worden. Vrouwen schakelen hier liever meteen een erkende loodgieter voor in die het probleem direct en vakkundig op kan lossen. Opmerkelijk is daarnaast dat vrouwen veel waarde hechten aan de kosten, dit in tegenstelling tot mannen. Zij zijn vaak al blij dat er een erkende loodgieter Zandvoort en Heemstede langs kan komen die het probleem kunnen oplossen waar ze zelf niet uit komen. De vrouw beheert in de meeste gevallen de portemonnee, zij heeft het laatste woord over de kosten. Wanneer de man een afspraak maakt zal hij dit eerst met zijn vrouw moeten overleggen. Zij beslist uiteindelijk over het budget en of de klus doorgaat, bleek uit het onderzoek.

De meest voorkomende klussen waarvoor wordt gebeld zijn: verstopping in keukenafvoer, reparatie aan toilet, keuken- en douchekraan monteren, leidingen repareren en gaslekkages. 

Tot slot valt op uit het onderzoek dat de meest voorkomende klussen gemeld worden door een vrouw. 65% van de mensen die belt voor een verstopte keukenafvoer is vrouw. Dit in tegenstelling tot een reparatie aan een waterleidingen, waarvoor 20% aan de bellers vrouw is. Vooral mannen die aan het klussen zijn raken plots een waterleiding waarvoor ze dan over het algemeen zelf de telefoon voor pakken om hulp te vragen van een deskundige loodgieter.

Heeft u een loodgieter Zandvoort en Heemstede nodig? Neem dan contact op met deze loodgieter in Zandvoort en Heemstede wanneer u last heeft van lekkage. Zij kunnen u 24 uur per dag, 7 dagen per week helpen met allerlei lekkages.

2018-01-29T17:42:09+00:00
Neem direct contact met ons op