Redenen waarom jouw waterrekening hoog is?

Heb je net een waanzinnig hoge waterrekening ontvangen?

loodgieter Zandvoort

Als je waterrekening een scherpe piek in verbruik en prijs heeft gezien, dan heb je een lekkage of gebruikt je meer water dan normaal. Het kleinste lek kan leiden tot een hoge waterrekening en heeft de potentie om een ​​loodgietersprobleem te worden dat je veel geld kan kosten als het niet zou worden aangepakt. Bel de erkende loodgieters uit Zandvoort op  voor al jouw sanitaire dienstbehoeften en zie hoe uw loodgietersproblemen wegtrekken! Dus, als jouw waterrekening hoog is, is het belangrijk om de oorzaak op te sporen en deze zo snel mogelijk te corrigeren.

Mogelijke oorzaken van hoogwaterrekeningen omvatten:

loodgietersbedrijf ZandvoortEen lopend of lekkend toilet – De meest voorkomende oorzaak van hoge waterrekeningen is een lopend of lekkend toilet. Lopende toiletten kunnen duizenden liters water per jaar lekken, wat resulteert in hogere waterrekeningen. Het toilet is een van de meest gebruikte items in een huishouden of bedrijf, waardoor het de grootste bron van binnenwatergebruik is. In veel gevallen treden deze lekkages op vanwege een defecte flap in de toilettank. Als je flapper defect is, is de oplossing eenvoudig. Een paar minuten van je tijd en een nieuwe flapper is alles wat je nodig hebt. Als uw flap naar behoren functioneert, heeft men mogelijk een defecte klep, een versleten waterslot of een kapotte terugstroombeveiliging. Dit zijn zorgen die een erkende loodgieter uit Zandvoort vereisen om de problemen te diagnosticeren en op te lossen.

Irrigatie lekt – Sommige lekken komen buiten voor. Veel huizen en gemeenschappen in Zandvoort hebben irrigatiesystemen voor hun gazon en landschapsarchitectuur. In tegenstelling tot sanitair in jouw huis of bedrijf, kunnen irrigatiesystemen worden blootgesteld aan elementen buitenshuis, zoals wind- en grasmaaiers. Doorgaans vereisen irrigatielekken een professional om te diagnosticeren en te repareren.

Wat zijn de tekenen van een irrigatielek?

Een Hoge Waterrekening
Delen van je gazon drogen uit of sterven
Je hebt natte plekken
Gebasten leiding – Een sproeierkop schiet water als een fontein

Plotselinge, buitengewone verandering in waterverbruik – Van het vullen van een zwembad en het drenken van uw gazon tijdens de wintermaanden tot het hebben van een huis vol gasten, als u meer water hebt gebruikt, zal uw rekening hoger zijn. Over het algemeen kan het waterverbruik tijdens de wintermaanden iets hoger zijn als gevolg van de verhoogde watergift en het vullen van zwembaden. Plotseling verhoogde verhoogde veranderingen in het waterverbruik kunnen hogere waterrekeningen veroorzaken. In sommige omstandigheden wilt u misschien plannen voor een hoger watergebruik tijdens de droge maanden of als u gasten bij u thuis hebt.

Lekkende buizen – Het identificeren van een lekkende leiding vergt een zorgvuldig onderzoek, omdat het probleem meestal niet zichtbaar is. Het grootste probleem met lekken is bewegend water. De plek die u op het plafond van de keuken of de losse tegel op de badkamervloer ziet, is mogelijk niet in de buurt van het lek zelf. Vernietigende verborgen lekken zijn het gevaarlijkst omdat ze uw waterrekening kunnen verhogen en u honderden of zelfs duizenden schade aan uw huis of bedrijf kunnen kosten. Er zijn bepaalde weggeefacties om op te letten, waaronder:

  • Hogere waterrekeningen
  • Schimmel groei
  • Muffe reuk
  • Gesplete muren
  • Vlekken op de muren, het plafond of de vloer
  • Gekleurd, slappe of beschadigde muren, plafonds of vloeren
  • Verkleuring
  • Als men een waterrekening heeft ontvangen die ongebruikelijk hoog is en de oorzaak niet kan achterhalen, is de  beste manier om een ​​professionele spoed loodgieter uit Zandvoort te bellen op . Neem contact op met Aad’s loodgietersbedrijf uit Zandvoort voor meer informatie over de vele factoren die van invloed zijn op jouw waterrekening en  gebruik.
2018-11-01T15:25:57+00:00
Neem direct contact met ons op