Ga je de Wc ontstoppen in je huis in Zandvoort

Het is de grootste angst van elke man. Je bent in iemands huis, je bent klaar met je zaak en doorspoelt het toilet, maar in plaats van naar beneden te gaan, komt het water samen met alles wat je net in de kom hebt gedaan. Zou je op dat moment verlamd zijn van paniek? Of weet je wat je moet doen?

Om de een of andere reden is het lot voor mannen gedaald bij het omgaan met verstopte toiletten. Veel mannen gebruiken hun plunger, maar missen een spelplan om de verstopping te verwijderen. Om je toilet effectief te ontstoppen, bel je de erkende loodgieter uit Zandvoort 

Hier is ons loodgietersadvies bij een wc ontstoppen in Zandvoort

Stop met het vullen van de toiletpot. Als het eruit ziet alsof het water uit het toilet zou kunnen stromen, stelt Aad’s loodgietersbedrijf uit Zandvoort voor om het deksel zo snel mogelijk  te sluiten.

Wc ontstoppen Zandvoort loodgieter

Toilet ontstoppen van de wc-tips

Pak de juiste plunger. Het is tijd om de plunger te gebruiken. Om effectief een zuiger te gebruiken, heb je een goede afdichting nodig tussen de zuiger en de toiletpot. Trechtercupplunjers zijn hiervoor de beste plunjers. Het zijn degenen met een flens, of toegevoegd stuk, dat zich uitstrekt van de onderkant van de rubberen cup.

Trechterdop-plunjer

Warm je zuiger op: Stijve, harde plunjers werken niet zo goed als zachte en soepele. Laat de plunjer onder warm water lopen voordat je hem gebruikt. Hierdoor wordt het rubber zachter, waardoor men een betere verzegeling op de toiletpot krijgt.

Duik correct: Steek de zuiger in de kom en gebruik deze om een ​​stevige afdichting over het uittree-gat te vormen. Aad’s loodgietersbedrijf uit Zandvoort weet dat de meeste mensen alleen focussen op de neerwaartse druk bij het instorten. Maar de pullback is net zo belangrijk. Geef een paar goede op en neer bewegingen met de zuiger en spoel het toilet door. Als het water uit het toilet verdwijnt, heb je het met succes ontstopt. Als het toilet opnieuw begint te stromen, sluit u de deksel om te voorkomen dat er water in de kom komt. Herhaal de inval en spoel volgorde totdat je verstopping weg is.

Geheime loodgieter uit Zandvoort truc: voeg warm water en afwasmiddel toe. Voeg een paar kopjes heet water toe aan de toiletpot voordat je gaat storten. Nadat je het warme water erin hebt gestort, laat je het een paar minuten zitten. Op zijn zachtst gezegd, de hitte helpt de dingen kapot te maken. Dit maakt het ontstoppen van het toilet met de zuiger veel, veel gemakkelijker. De warmte van het warme water kan soms de klomp breken zonder te plunderen, dus dit kan een goede tactiek zijn om te gebruiken als je een toilet in een vriendenhuis verstopt en je niet de verlegenheid wilt voelen om naar een zuiger te vragen.

Probeer ook een beetje afwasmiddel in de mix toe te voegen. De zeep kan ook helpen de verstopping te verbreken.

Gebruik voor hardere verstoppingen een vijzel. Als de zuiger niet werkt, zegt Aad’s loodgietersbedrijf uit Zandvoort, dan is het tijd is om de boor te ontwapenen. Een avegaar is een kabelachtig apparaat dat je door het toiletgat slingert om een ​​klomp losser te maken. U kunt bij de meeste hardwarewinkels avegaren vinden.

Wc ontstoppen Zandvoort loodgieters

Toiletboor om toilet te ontstoppen
Avegaar

Om een ​​vijzel te gebruiken, snijdt u gewoon de kabel door het gat. Begin met het draaien aan het uiteinde dat je vasthoudt tot het stopt. Dit betekent dat je je verstopping hebt bereikt. De boor zal de verstopping openbreken of eraan kleven. Als het voelt alsof je de verstopping hebt vastgehaakt, trek je hem eruit. Gooi eventueel afval op het uiteinde van de boor weg. Geef het toilet een paar goede plunges om eventuele overgebleven verstoppingen op te ruimen. Flush! Gesloten toilet.

Wanneer moet u de loodgieter uit Zandvoort bellen ? Er zijn tijden dat je eigen inspanningen gewoon niet genoeg zijn. Hoe weet je wanneer het tijd is om de spoed loodgieter in te schakelen om jeverstopping te verslaan? De erkende loosgieter zegt dat als je tijdens het doorspoelen water in de gootsteen of in de douche ziet lopen, het tijd is om een ​​loodgieter uit Zandvoort te bellen. Als je tijdens het spoelen op vreemde plaatsen een back-up maakt, betekent dit dat je een verstopte hoofdleiding hebt. Een zuiger en een boor zullen de klus niet klaren.

Verstopte toiletten vermijden. Aad’s loodgietersbedrijf uit Zandvoort advies was om verstoppingen in de eerste plaats te voorkomen. Leer eerst kinderen dat het toilet geen jacuzzi of waterrit is voor hun speelgoed. De erkende loodgeter zegt dat het merendeel van zijn werk met verstopte toiletten speelgoed en andere voorwerpen betreft die kinderen door het toilet hebben gespoeld.

Ook dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat de stralen rond de rand van de toiletpot mooi en schoon zijn. Gestuwde stralen voorkomen dat het toilet op volle kracht doorspoelt, waardoor jouw het toilet en de inhoud niet kunt opruimen. Wekelijkse toiletreiniging met een borstel voorkomt opbouw. Als je het toilet al een tijd niet hebt schoongemaakt, heb je me waarschijnlijk

2018-11-01T15:15:15+00:00
Neem direct contact met ons op